Juventus – Real Madrid, finala UCL 2017

Desi s-au jucat doar meciurile tur a semifinalelor de Champions League, Real Madrid si Juventus si-au pus amprenta pe finala din 3 iunie de la Cardiff.

Am ramas destul de dezamagit in privinta lui Monaco… Nu mi-as fi imaginat ca Monaco va pierde acasa, mai ales dupa ce in acest sezon de UCL, le-a demolat pe Manchester City si Dortumund. In ceea ce priveste pe Atletico Madrid, era de asteptat sa piarda pe terenul celor de la Real Madrid, dar nu cu scorul de 3-0.

Atletico a facut un meci foarte slab, demonstrand inca o data ca nu poate sa treaca de rivala din capitala Spaniei, Realul. Dupa doua finale UCL pierdute in fata celor de la Real, Atletico trebuia sa fie mult mai motivata si sa dea mai mult pe teren. Returul probabil ca-l va castiga, dar nu indeajuns pentru a ajunge in finala. Dupa mine, Simeone trebuia sa schimbe tactita, de la 4-4-2 la un 4-3-3 ofensiv.

Chiar daca Real Madrid vrea sa scrie istorie, fiind prima echipa care sa castige UCL-ul doi ani la rand, sunt 99% sigur ca Juve va castiga anul asta. La cum a jucat Juventus cu Barcelona si Monaco, Real Madrid nu prea are sanse sa o invinga pe „Batrana Doamna”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *