Avem ceva sanse la Eurovision?

Ascultand piesa „Yodel it!” a Ilincai si Alex Florea, cei care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, pot sa spun ca… e relativ buna. Desi s-au calificat in finala de la Kiev din aceasta seara, totusi nu cred ca o sa ajunga in top 3.

Marii favoriti la castigarea Eurovision Song Contest din 13 mai sunt: italianul Franceso Gabbani cu piesa „Occidentali’s Karma”, portughezul Salvador Sobral cu piesa „Amar Pelos Dois si bulgarul Kristian Kostov – „Beautiful Mess”.

Nu cred ca in urmatorii ani, Romania va egala sau va depasi cea mai buna clasare a noastra la o finala de Eurovision: locul III in 2005 cand pe scena a fost Sistem si Luminita Anghel cu piesa „Let me try” si tot locul III, in 2010, cand Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu au egalat performanta celor de la Sistem si a Luminitei Anghel, concurand cu piesa „Playing with Fire”.

Ramane sa vedem deseara pe ce loc se va situa Romania in finala Eurovisionului 2017. Poate ma insel… si o sa egaleze performantele romaniilor din anii trecuti, amintiti anterior. Pana atunci sa mai ascultam piesa „Yodel it!”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *