Fotbalul mai sarac cu o legenda…

Ieri a fost ultimul meci pentru Francesco Totti la AS Roma. Dupa 25 de sezoane petrecute in capitala Italiei, Totti se retrage in glorie. La 16 ani a jucat primul sau meci pentru giallorossi, iar la 40 de ani si 8 luni, Totti a jucat ieri ultimul meci in tricoul Romei.

Antrenorul Romei, Luciano Spalletti l-a folosit foarte putin in acest sezon pe simbolul echipei AS Roma, Francesco Totii. Cam nedrept pentru el! Un jucator ca si Totti trebuia folosit mai des in acest sezon, mai ales ca s-a stiut ca e ultimul sau sezon la Roma. Spalletti si-a cam batut joc de simbolul si legenda Romei..

Desi nu a anuntat oficial ca va pune ghetele in cui, Totti a fost unul dintre cei mai apreciati si respectati fotbalisti din lume. El a ramas la echipa, chiar daca a avut oferte mult mai banoase din partea unor cluburi mari. Totti a fost un exemplu pentru ceilalti fotbalisti, demonstrand ca banii nu sunt cei mai importanti in cariera unui fotbalist.

Este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti italieni. A purtat tricoul cu numarul 10 si a jucat pe postul de mijlocas – atacant.

RESPECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *